Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Sivile drept i flyangrep mot flyktningleir i Jemen

- Området var et blodbad, sier vitne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||(Dagbladet): «Flere dusin mennesker» er drept, etter at jemenske fly angrep en improvisert flyktningleir ved byen Horf Sufyan i Nord-Jemen, melder Associated Press (AP).

En ambulansesjåfør sier at minst 120 skadde er fraktet til sykehus. Tre andre anonyme vitner skildrer tilsvarende tall.

- Området ble et blodbad. Jeg så kroppsdeler og forkullede lik, sier Ali, en redningsarbeider, til nyhetsbyrået.

Dette er det andre rapporterte flyangrepet mot sivile i Nord-Jemen på tre dager. Flyktningeleiren som ble rammet i dag huser en rekke mennesker som rømmer fra kamper mellom myndighetene og sjiaopprørere.

De statlige myndighetene benekter angrepet. En lokal tjenestemann bekrefter imidlertid hendelsen overfor AP.

Røde Kors melder at om lag 30 000 sivile jementitter er på flukt fra den siste runden med kamper. Sjiaropprørerne mener de blir ignorert av myndighetene, som i økende grad allierer seg med sunnifundamentalister.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling