Sivle, Per

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bibliografi:

  • En digters drøm 1878
  • Digte 1879
  • Sogor 1887
  • Vossa-stubba 1887
  • Gut : led af et hverdagsliv 1887
  • Sogor: ein Bundel 1890
  • Streik (arbeiderroman) 1891
  • Ottande samling smaastubbar 1892
  • Nye Vossa-stubber 1894
  • Noreg: nationale digte 1894
  • Sivle-stubbar 1895
  • Henrik Wergeland: digt 1895
  • Bersøglis og andre viser 1895
  • Skaldemål 1896
  • Nationalt Selvmord: et Foredrag 1897
  • laak: dikt 1897
  • En fyrstikk og andre Viser 1898
  • Folk og fæ 1898
  • Olavs-kvæde 1901