Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Sivs program: Samferdsel, innvandring, helse og skatter

Ny leder betyr ikke ny politikk i Frp. Mer av det samme og ny leder er oppskriften som følges.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

GARDERMOEN (Dagbladet.no): Etter ledervalget har Siv Jensen bestemt seg for å satse på tradisjonell Frp-politikk. Det store hamskiftet kommer ikke, i hvert ikke enda. Det er tre år til neste valg og Frp kan da, eller før den tid, havne i regjering. Alene, eller sammen med andre partier på ikke-sosialistisk side.

- Vi kommer til å satse på samferdselspolitikk, innvandring, helse og skattepolitikk framover, sier Jensen til Dagbladet.no.

- Folk skal bli tatt mer alvorlig og få en lettere hverdag. Det er slik folk flest vil merke forskjellen om vi får regjeringsmakt, sier hun.

Mange har spekulert på hvilke strategiske valg den nye Frp-formannen vil gjøre i lederstolen. Selv fremhever hun partibygging og politiske saksfelt som utfordringene for organisasjonen og unngår spekulasjonene media og andre politikere bringer på banen.

- Det er ikke enkelt å sitte i regjering, og Jens Stoltenberg er ikke dum. Han vet også at det er lenge til neste valg, sier Jensen.

MER AV DET SAMME: Siv Jensen satser på innvandring, skatter og helse. Foto: Scanpix
MER AV DET SAMME: Siv Jensen satser på innvandring, skatter og helse. Foto: Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling