Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Sivs trening

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

• Påtroppende Frp-leder Siv Jensen har hatt personlig trener i et halvt års tid, og har i flere intervjuer fortalt at det har fått orden og struktur på treningen. Hun sliter i likhet med svært mange andre i det moderne arbeidslivet, med rygg- og nakkeproblemer. Den strukturerte treningen hjelper henne å takle dette. Det er kostbart å trene på de moderne instituttene. Med personlig trener koster det ekstra. Ifølge partiets generalsekretær har parlamentarisk leder Jensen som har statsrådslønn på 836 000 kroner, pluss 75 kroner dagen i diett og tilgang til den subsidierte maten i Stortingets kantine, fått et tilskudd til sin trener på 6000- 8000 kroner av potten som skal brukes til stortingsrelevant arbeid.

• Vi håper Jensen forblir ved god helse, og unner henne tilskuddet. Men har Frp også tenkt å betale skatten som dette tilskuddet sikkert utløser etter at ordningen med skattefrie tilskudd til ansattes treningsopplegg ble fjernet?

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling