Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Sjåfør hoppet ut av lastebil som raste nedover steinur og inn i noen trær

- Han har hatt litt av en natt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En bulgarsk mann slapp unna med skrekken da lastebilen han kjørte raste 100 meter ned en steinur. Han klarte på spektakulært vis å kaste seg ut døren under ferden.

Ulykken skjedde mellom Åmot og Dalen i Telemark natt til tirsdag.

- Sjåføren er uskadd, men han har hatt litt av en natt, sier operasjonsleder Vidar Aaltvedt i Sør-Øst politidistrikt til NTB.

Han beskriver veiforholdene som «svært glatte».

- Lastebilen har fortsatt rett fram i en sving og ut gjennom autovernet. Til alt hell har høyre dør slått seg opp, og sjåføren har klart å kaste seg over i passasjersetet og ut av bilen idet den var på vei nedover, sier Aaltvedt.

Bilen fortsatte 100 meter nedover uren før den braste inn i noen trær og stoppet. Da lå sjåføren i trygghet lenger oppe i lia. Den neste utfordringen hans ble å varsle politiet.

- Telefonen hans lå i bilen, så han måtte gå noen kilometer for å finne et hus hvor han kunne gi beskjed om saken.

Politiet mottok meldingen klokka 2.35. Bilen ligger ennå litt utrygt til, så den må sikres før noen kan ta seg inn i den.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling