Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Sjåfør siktet - lastebil funnet etter alvorlig ulykke

26-åring kritisk skadd - ulykkesbil forsvant.

 ULYKKESSTED:   Politibiler ved Røyra på riksvei 654 i Herøya i Møre og Romsdal der en 26 år gammel mann lørdag morgen ble funnet hardt skadd. Foto: Carl-Henrik Myrseth Moltumyr, NTB Scanpix.
ULYKKESSTED: Politibiler ved Røyra på riksvei 654 i Herøya i Møre og Romsdal der en 26 år gammel mann lørdag morgen ble funnet hardt skadd. Foto: Carl-Henrik Myrseth Moltumyr, NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet i Møre og Romsdal har nå funnet lastebilen som de mener kjørte på en 26 år gammel mann langs fylkesvei 654 ved Røyra i Herøy kommune i Møre og Romsdal lørdag morgen.

Lastebilen ble funnet søndag etter at politiet hadde gått ut med en etterlysning av Volvo FE eller FL lastebil.

Sjåføren som politiet mener kjørte lastebilen, ble pågrepet lørdag kveld. Han er siktet for påkjørselen etter Vegtrafikklovens paragraf 3 om krav til hensynsfull kjøring.

Advokat Torgeir Hovland Langva i Ålesund til forsvarer for den siktede sjåføren.

- Jeg vil ikke kommentere saken nå utover jeg har snakket med  klienten og at jeg skal møte han seinere søndag, sier Langva til Dagbladet.

Fant lykteglass
Politiet opplyser i en pressemelding at det både er vitneobservasjoner og tekniske spor på åstedet som har ført fram til sjåfør og lastebil.

Det ble funnet lykteglass og et deksel som hører til de etterlyste lastebilmodellene.

Den 26 år gamle mannen var kritisk skadd da han ankom Haukeland universitetssjukehus med helikopter lørdag.

Søndag ettermiddag er tilstanden fortsatt kritisk, får Sunnmørsposten opplyst ved sykehuset.

Det var lørdag ved 07.15-tiden at beboere i nærheten hørte et smell. En 26 år gammel mann ble funnet hardt skadd og etterlatt i veikanten.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media