Sjåfør siktet for bildrap

Sjåføren (27) som kjørte ned og drepte to motorsyklister på Lillestrøm var påvirket av narkotika.

TO DØDE: Sjåføren (27) komover i motsatt kjørefelt, og kjørte ned de to motorsyklistene. Nå er han siktet for bildrap. Foto: DANIEL LAABAK
TO DØDE: Sjåføren (27) komover i motsatt kjørefelt, og kjørte ned de to motorsyklistene. Nå er han siktet for bildrap. Foto: DANIEL LAABAKVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| 27-åringen fra Skedsmo som kjørte ned og drepte to motorsyklister i går kveld er siktet for bildrap, melder Romerikes Blad.

— Han er siktet for overtredelse av straffelovens paragraf 239, uaktsomt bildrap, opplyser politiadvokat Jon Letnes i Romerike politidistrikt til rb.no.

Påvirket av narkotika
27-åringen var påvirket av narkotika da han kom over i motsatt kjørefelt og kjørte ned de to motorsyklistene langs riksvei 159 ved Norges varemesse klokka 22 i går.

Testene av 27-åringen ble tatt på Ahus natt til mandag.


—Vi har en formening om hvilket narkotisk stoff det er snakk om, men det vil vi ikke gå ut med foreløpig, sier Letnes til rb.no.


Omkom momentant

De to omkomne er en 35 år gammel mann fra Oslo, og en 36 år gammel mann fra Akershus. Begge omkom momentant i ulykken.

Politiet har ennå ikke frigitt navnene til de omkomne.


Den bildrapssiktede 27-åringen kom fra ulykken uten større skader. Poltiet på Romerike har foreløpig ikke tatt stilling til om de ønsker å varetektsfengsle ham.