Sjåfør siktet for uaktsomt drap på syklist

Sjåføren meldte seg for politiet etter påkjørselen. En 40-årig mann døde av skadene.

MELDTE SEG: Sjåføren som kjørte på og drepte en 40-årig mann i Bukkesteintunnelen ved Lyngdal, er nå siktet for uaktsomt drap. Foto: Henrik Foss, Farsunds Avis.
MELDTE SEG: Sjåføren som kjørte på og drepte en 40-årig mann i Bukkesteintunnelen ved Lyngdal, er nå siktet for uaktsomt drap. Foto: Henrik Foss, Farsunds Avis. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

En 22 år gammel mann er siktet for uaktsom drap og for å ha forlatt en person i hjelpeløs tilstand. Ulykken fant sted i Bukkesteinstunnelen ved Lyngdal i Agder tirsdag.

22-åringen kjørte tirsdag på en syklist i Bukkesteinstunnelen på riksvei 43 ved Lyngdal.

Politiet fikk beskjed om ulykken klokken 14.59 og mannen som ble påkjørt ble brakt til sykehus med ambulansehelikopter. Livet sto imidlertid ikke til å redde, og den 40 år gamle mannen døde kort tid etter ulykken. Sjåføren stakk fra stedet.

Siktet for uaktsomt drap Nå er 22-åringen siktet for uaktsomt drap, og for å ha forlatt syklisten i en hjelpeløs tilstand, opplyser NRK.

Politiet etterlyste først en kassebil de mente var innblandet i ulykken, men sjåføren oppsøkte etter hvert politiet selv.

- Føreren av bilen meldte seg selv til politiet klokken 16.25. 22-åringen er fra Kristiansand, sa operasjonsleder Ingrid Mæhre i Agder politidistrikt til NTB tirsdag.

22-åring avhørt 22-åringen ble tirsdag pågrepet og skal avhøres videre. Det er rutinemessig tatt blodprøver av mannen. Politiets teknikere skal også undersøke bilen hans nærmere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer