SÅR TVIL OM FART: Dette er Toyota Priusen som havnet i autovernet utenfor Lillesand torsdag for to uker siden. Vegdirektoratet får ikke de små skadene på bilen til å stemme overens med eierens forklaring om en hastighet på 176 km/t. FOTO:TORBJØRN BERG/DAGBLADET
SÅR TVIL OM FART: Dette er Toyota Priusen som havnet i autovernet utenfor Lillesand torsdag for to uker siden. Vegdirektoratet får ikke de små skadene på bilen til å stemme overens med eierens forklaring om en hastighet på 176 km/t. FOTO:TORBJØRN BERG/DAGBLADETVis mer

Sjåføren av den «Løpske Priusen» krasjet igjen

Kona tror medietrykket etter Toyota-episoden kan være årsak.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): 50-åringen som kjørte Toyotaen hvor gasspedalen angivelig hengte seg opp, har nok en gang krasjet i autovernet, skriver VG Nett.

Ulykken skjedde på samme strekning som den forrige ulykken - E18 mellom Lillesand og Kristiansand. Mannen var alene i en leiebil fredag formiddag da det gikk galt.

Kona tror medietrykket etter Toyota-episoden kan være årsak til ulykken, fordi at han ikke følte han ble trodd av noen.

Torsdag gikk Vegdirektoratet ut og sa de ikke får de små skadene på bilen til å stemme overens med eierens forklaring om en hastighet på 176 km/t. Avdelingsdirektør Erik Aalling opplyste at bilen må ha hatt en relativt lav hastighet da den kom i kontakt med autovernet.

• Les også: Sår tvil om elleville Toyota-ferder

50-åringen var delvis bevisstløs da politiet ankom stedet. Operasjonsleder Bjarne Bakken ved Agder politidistrikt mener ting kan tyde på at det var en medisinsk årsak til at mannen mistet kontroll. Han er nå innlagt på sykehus, ifølge VG Nett. Leiebilen fikk ikke omfattende skader i krasjet.

STORT OPPSLAG: Dette var VGs forside 12. mars. Faksimile: VG
STORT OPPSLAG: Dette var VGs forside 12. mars. Faksimile: VG Vis mer