Sjåføren fengslet

Drosjesjåføren som er siktet for voldtekt av en 25 år gammel passasjer ble i ettermiddag varetektsfengslet for to uker. Sjåføren innrømmer sex, men nekter for voldtekt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den 57 år gamle sjåføren har i politiavhør erkjent at han har hatt sex med kvinnen, men han mener det var frivillig fra begges side. Kvinnen benekter dette, og hevder hun sa nei til mannen under samleiet. Hun hevder i avhør at 57-åringen låste dørene på bilen med sentrallåsen under samleiet.

Oslo forhørsrett mener det er skjellig grunn til å mistenke sjåføren. Mannen må sitte i varetekt med brev og besøkskontroll fram til 20. juli.

- Jeg regner med at min klient vil påkjære forhørsrettens kjennelse til lagmannsretten, men den avgjørelsen tar vi ikke før senere i dag eller i morgen, sier 57-åringens forsvarer Fridtjof Feydt sier til Dagbladet :på nettet.

Politiet etterforsker nå sjåførens bevegelser tidligere på natten, forut for den angivelige voldtekten. En annen kvinne skal ha meldt seg etter medieoppslagene, og fortalt i avhør at hun tidligere på kvelden skal ha fått tilnærmelser fra sjåføren.