Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Sjåføren reddet seg ut av bilen på klippekanten. Så ble han påkjørt av en buss

- En påminnelse, sier politiet.

DINGLER PÅ KANTEN: Sjåføren fikk reddet seg ut av bilen, men ble så truffet av en buss. Heldigvis var han ved bevissthet og pustet da utrykningspersonell kom til stedet. Foto: Lost Hill Sheriff Station
DINGLER PÅ KANTEN: Sjåføren fikk reddet seg ut av bilen, men ble så truffet av en buss. Heldigvis var han ved bevissthet og pustet da utrykningspersonell kom til stedet. Foto: Lost Hill Sheriff Station Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I helga mistet en mannlig sjåfør kontrollen på sin SUV da han kjørte langs Malibu Canyon Road i Los Angeles.

Bilen endte da dinglende på kanten av et klippestup. Sjåføren reddet så sannsynligvis sitt eget liv ved å kravle ut av førersetet, og kom seg ut på veien igjen til fots, men da ble han truffet av en passerende buss.

- Sjåføren ble desorientert, sier Kelvin Moody, ved politiet i Los Angeles, ifølge The Independent.

Mannen hadde altså veldig uflaks. Men hendelsen som må ha utspilt seg svært dramatisk for sjåføren, endte heldigvis så godt den kunne. Mannen overlevde trafikkulykken, etter behandling på stedet og videre behandling på sykehus.

Lost Hill-politiet publiserte bildet av den dinglende SUV-en med denne teksten på Facebook:

- Dette er nok en påminnelse om at folk må kjøre forsiktig gjennom de vakre dalkløftene i dette området og at folk må være veldige forsiktige på veien når man ser at det har oppstått en trafikkulykke.

Innlegget er blitt delt over 7000 ganger.