Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Sjåføren sto på land

Barn som badet i nærheten forteller at Rahila Iqbals sjåfør sto på land da bilen hun satt i traff vannet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Opplysningene stemmer ikke overens med sjåførens forklaring om Rahila-ulykken som skjedde for halvannen uke siden. Politiet har tidligere påpekt at forklaringen er mistenkelig.

Hoppet uti

Barna som badet i kanalen den dagen ulykken skjedde sier at sjåføren ikke var sammen med 20 år gamle Rahila Iqbal inne i bilen. De forklarer at han hoppet uti da han fikk øye på barna som badet, etter at bilen havnet uti vannet, melder NRK ifølge Aftenposten.

Dette strider imot sjåførens forklaring, som går ut på at han kjempet seg ut av bilen da den lå i vannet, men uten å få synlige skader.

Sier bilen kom sakte

Barna sier også at bilen kom svært sakte, og ikke i 60-70 kilometer i timen, slik sjåføren selv har hevdet.

Pakistansk politi har tidligere sagt at sjåførens forklaring er mistenkelig. Blant annet skal han ha sagt at bilen havnet uti kanalen etter at den kjørte over en hump i veien.

VITNE: Barn som var vitne til ulykken ved elvebredden hevder at sjåføren stod på land. Øyenvitne Mohammad Anif var en av de som var ved stedet da bilen med jenta kjørt utfor veien.
VITNE: Barn som var vitne til ulykken ved elvebredden hevder at sjåføren stod på land. Øyenvitne Mohammad Anif var en av de som var ved stedet da bilen med jenta kjørt utfor veien. Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!