Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Sjåførlærer banket opp av illsint bilist

Reagerte på at eleven hadde kjørt feil i en rundkjøring.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||En sjåførlærer på Jæren ble slått i bakken og sparket i hodet av en rasende bilist, etter at eleven hadde kjørt feil i en rundkjøring.

- Volden var svært grov, forteller Martin Brekke, som er daglig leder ved Din trafikkskole i Sandnes der sjåførlæreren arbeider.

- Vi kan ikke ha det slik at vi ikke kan gå ut av bilene, sier Brekke til Aftenbladet.

Med brudd i venstre øyehule og en bit av øret delvis avrevet ble sjåførlæreren kjørt til sykehus i ambulanse etter overfallet.

Etter hendelsen i rundkjøringen la den illsinte bilisten seg først på hjul bak skolebilen, for deretter å forsvinne.

Da skolebilen stanset, dukket mannen plutselig opp igjen.

- Som sjåførlærer vil jeg ikke at eleven skal måtte ta alt dette, så jeg går ut av bilen for å snakke sammen som voksne folk. Jeg tar etter hvert fram mobilen for å ta bilde av bil og registreringsskilt. Da kjører vedkommende rett mot meg og jeg må kaste meg opp for å unngå at knærne skal knekke rett av. Jeg lander på panseret, forteller sjåførlæreren.

Deretter hoppet den rasende bilisten ut, og gikk løs på sjåførlæreren.

- Jeg husker han kommer mot meg og jeg blir slått i hodet tre-fire ganger og faller i bakken. Jeg hører at eleven kommer ut av skolebilen og roper «Stopp!». Så skal jeg ha blitt sparket 15-20 ganger mot hodet, forteller sjåførlæreren.

Den forskrekkede eleven varslet politiet som kom til stedet etter kort tid.

Nå kan den illsinte bilsten vente seg et oppgjør med ordensmakten.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling