Sjalu jenter mishandlet venninne

- Det gikk lengre enn vi egentlig hadde tenkt, sier to jenter i 20-årene som skamklipte, slo og knuste kinnbeinet til en venninne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De to innrømmet mishandlingen i retten i Molde i dag.

Ifølge tilltalen har de slått og sparket venninnen, fordi denne skulle ha hatt et forhold til den ene tiltaltes samboer. En finger på høyre hånd ble brukket og hun ble påført brudd i overkjeven/kinnbein. I tillegg blødde hun kraftig fra nesen. De skamklipte henne også på hodet med en saks de hadde med seg.

I Romsdal herredsrett i dag la de to kortene på bordet. De innrømmet både å ha tildelt kvinnen flere slag og å ha klippet noen hårtuster av henne. Men derimot nektet de for å ha sparket.

De to to tiltalte hadde lagt en plan for hvordan overfallet skulle skje i en hage i Molde. De fabrikerte to historier, og den ene gikk ut på at fornærmede hadde kalt den tredje tiltalte for «en lausmadrass på byen». De tiltalte hadde med seg en liten flaggstang som skulle brukes som pisk, et belte og en saks.

De vurderte også å ta med seg et balltre, men lot det være. Med en tusj hadde de tenkt å skrive «hore» i kvinnens panne.

Kvinnen ble lokket i en felle ved at hun trodde hun skulle på boligvisning. I stedet ble hun lagt i bakken bak et hagegjerde, slått og klippet. Verken tusjen, beltet eller flaggstanga brukt.

De to fikk kalde føtter da kvinnen begynte å blø, og tilkalte selv ambulansen. Fornærmede ble funnet blødende og sterkt forkommen i snøen.

De tre tiltalte kvinnene har hver sin forsvarer. Saken fortsetter i morgen med dokumentasjon og prosedyrer.

(NTB/Dagbladet :på nettet)