Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Sjalu kone slo i hjel sju barn

Nairobi (NTB-DPA): En 23 år gammel kenyansk mor ble så sint da ektemannen flyttet inn igjen sin første kone at hun slo i hjel sju av familiens barn og satte fyr på familieboligen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Barna var mellom tre måneder og 11 år gamle og ble funnet med store brannskader inne i boligen, opplyser avisen Daily Nation. Ektemannen, den første kona og et barn på ett år klarte å unnslippe.

Den 23 år gamle kvinnen ble senere arrestert etter at hun ble pågrepet av andre innbyggere i landsbyen Eldoret. Politiet hadde store problemer med å stogge hundrevis av mennesker som ville bryte seg inn på politistasjonen og lynsje kvinnen.

Fem av de drepte barna tilhørte den første kona. I tillegg slo den yngste kona i hjel to av sine egne barn, en tre måneder gammel baby og en tre år gammel sønn.

Ifølge kenyansk lov er bigami forbudt, men det er vanlig og akseptert at en mann har flere koner dersom han kan forsørge dem.