Sjalu surfer søkte nettmorder

Brandy Arnett (26) ønsket seg en nettvenn. Plutselig var navn, bilde og adressen hennes lagt ut på Internett med en dusør til den som drepte henne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Brandy Arnett fra El Paso i Texas la ut e-postadressen sin på nettet, og skrev at hun ville ha en e-venn som delte hennes interesse for matlaging og dataspill. 32 år gamle Paul Clark fra Portsmouth i England tok kontakt, og de begynte å sende e-post til hverandre, skriver AP.

Clark ønsket tydeligvis noe mer enn mattips og datasnakk, og han kom med romantiske tilnærmelser. Hun avviste flørtingen og fortalte at hun var gift. Da ble Clark illsint. Han sa han ikke trodde på henne, og begynte å sende trussel-e-post.

Som bevis på at hun virkelig var gift, sendte Arnett bryllupsbildet og bryllupsannonsen som sto i en avis. Det la Clark ut på en hjemmeside, sammen med navnet hennes, adressen hennes og en søknad etter leiemorder.

Brandy Arnetts ektemann, Rick Arnett (28) uttalte seg til lokalavisen El Paso Times.

- Det som skjedde er ille, men vi ønsker ikke snakke om det. Nå vil vi komme videre med livene våre, sier han.

Clark meldte seg sjøl for politiet etter at konstabler hadde ransaket morens leilighet og beslaglagt en datamaskin og noen disketter.