Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Sjalusidrama i Sverige: Pilot i narkorus gikk til angrep på naken mekaniker

Narkotika og sjalusi på Quality Hotel i Gällivare.

DRAMA: Festen på hotellet i Gällivare gikk ikke helt som planlagt. Foto: Quality Hotel, Gällivare
DRAMA: Festen på hotellet i Gällivare gikk ikke helt som planlagt. Foto: Quality Hotel, Gällivare Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Et sjalusidrama av litt spesiell karakter utspilte seg nylig i Gällivare i Sverige.

På nyttårsaften var det fest på Quality Hotel Lapland i Gällivare. Blant festdeltakerne var ansatte fra et utenlands flyselskap, som for øyeblikket var innleid for å jobbe for det svenske flyselskapet Nextjet.

Det skriver den svenske avisa NSD.

Dramatikken startet da den 45 år gamle piloten oppdaget at hans tidligere flyvertinne-kjæreste og en mannlig mekaniker var borte fra festen.

Paret hadde sneket seg unna festen for å finne litt mer private omgivelser, men ble raskt innhentet av piloten, som ved hjelp av et nøkkelkort kom seg inn på rommet hvor flyvertinnen og mekanikeren lå nakne omslynget på senga.

Synet må ha opprørt piloten. Han gikk nemlig til angrep på den nakne mekanikeren som måtte forsvare seg mot flere slag mot ansiktet.

Også flyvertinnen ble skadet i hendelsen, da hun prøvde å stoppe piloten fra å slå mekanikeren. Piloten var påvirket av flere narkotiske stoffer, blant annet MDMA.

Ifølge NSD har piloten erkjent å ha utøvd vold mot mekanikeren, men påtalemyndigheten har ikke klart å bevise at utsatte flyvertinnen for det sammen med overlegg. Piloten er nå tiltalt for hendelsen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!