Sjanseløs da gutt (3) løp foran bussen

Treåringen som plutselig løp ut i veien, ble kastet flere meter fram foran skrekkslagne restaurantgjester. - Jeg hørte smellet og så gutten som bare lå der, sier Johnny Hansen om skrekkopplevelsen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Han satt på Middelhavet Grillbar like før klokka 21, drøyt fem meter unna ulykkesstedet i Trondheimsveien i Oslo. Flere av gjestene som satt ute i det varme kveldsværet, var dypt rystet etter smellet.

- Vi løp fram til gutten, som lå livløs på asfalten. Heldigvis pustet han og jeg fikk ringt Legevakta, som var raskt på stedet. Gutten blødde fra munnen, men ellers så jeg ingen skader, forteller Johnny Hansen (45).

Rett ut i veien

Moren og guttens onkel som bor like ved, ble tilkalt, og de fulgte treåringen til Ullevål sykehus. Politiet opplyser at gutten så ut som han skulle klare seg bra, men de hadde seint i går kveld ikke fått tilstandsrapport fra sykehuset.

To tilfeldig forbipasserende så hele påkjørselen, og har fortalt politiet hva som hendte da bussen kjørte ut fra holdeplassen. Like etter gangfeltet løp gutten ut i veien. Bussjåføren var sjanseløs da han oppdaget treåringen.

- Det har gått tungt innpå sjåføren, og han vil få psykisk støtte av oss og av lege om han ønsker det, sier hovedverneombud Kjetil Tangen ved Skøyen Bilcentral.

Familiemann

Han sto og pratet rolig med den erfarne sjåføren, som er i slutten av 30-åra. Sjåføren er selv familiemann, og ifølge flere vitner var han helt fra seg da han oppdaget hva som hadde hendt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer