Sjanseløs

SARPSBORG/OSLO (Dagbladet): Traileren på vei sørover på E6 fikk skrens på tilhengeren, og traff en møtende bil i sida. Det kostet den 19 år gamle sjåføren av personbilen, som er fra Sarpsborg-distriktet, livet. Trailersjåføren ble sendt til sykehus med sjokkskader.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dødsulykka skjedde ved 15- tida i det politiet betegner som en skarp sving.

Den skrensende tilhengeren traff personbilen og flerret opp hele bilens venstreside i det kraftige sammenstøtet. Etter kollisjonen skal bilen ha blitt kastet over veibanen og inn i autovernet.

Ifølge politiet i Sarpsborg er årsaken til ulykken foreløpig ikke kjent. Etterforskingen pågikk for fullt seint i går kveld. Trailersjåføren er ikke avhørt. Det var bløt veibane, men det skal ikke ha vært glatt på ulykkesstedet ved Eidet kro.

Alvorlige ulykker

  • I Hov i Land ble to menn i 20-åra alvorlig skadd da de kjørte av veien i går morges. Den ene personen ble først funnet en og en halv time etter ulykken, temmelig forkommen. Han hadde forlatt ulykkesstedet, mens kameraten gikk for å varsle om utforkjøringa. Ulykka skjedde før snøværet satte inn på Østlandet.
  • En kvinne i 50-åra fra Gjøvik ble sendt til Ullevål sykehus, etter at hun kolliderte med en møtende bil på riksvei 33 ved Tons-åsen sør for Fagernes i går. Skadene er alvorlige. Det var nysnø og glatt veibane på ulykkes-stedet.
  • Også på E18 ved avkjøringen til Slemmestad mellom Asker og Sandvika skjedde en ulykke i går. Føreren av en grønn Volkswagen Polo mistet kontrollen over bilen i nordgående kjøreretning. Poloen ble kastet opp og ned langs midtrabatten. Føreren fikk lettere skader, mens passasjeren ble fraktet bort i en av de to ventende ambulansene. Brannvesenet i Asker og Bærum hadde også flere kjøretøy på stedet. Politiet kom til stedet for å løse opp i de store kødannelsene som oppsto.