Sjarmerende og sprudlende

SØRUMSAND (Dagbladet): Historien om Kristin Kirkemo (26) er historien om den vakre og livsglade jenta, ei jente som verden lå åpen for. Men underveis gikk alt galt. Modellkarrieren gikk i stå. Hun ble nakenmodell og eksperimenterte med stoff. Og Kristin havnet i et kriminelt belastet miljø.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

«Vi byttet pistol»

I 1992-93 jobbet Kristin Kirkemo i ett år i Dagbladet. Hun kom selv til Dagbladet og spurte om muligheter for jobb.

- Hun fikk et vikariat hos meg. Hun ga et veldig godt inntrykk, sier daværende leder i budavdelingen, Ingar Antoniussen.

- Sjarmerende og dyktig. I mine år i avisa har jeg aldri hatt noen ansatte som har vakt sånn oppsikt som Kristin. Etter at hun sluttet hos meg var hun i en periode på annonseavdelingen, før hun sluttet i avishuset.

Antoniussen legger ikke skjul på at han ble veldig skuffet og overrasket da han fikk høre at hun hadde posert for flere mannfolkblad.

- Jeg husker hun fikk tilbud om å være modell i en artikkelserie vi laget her i huset. Hun ble veldig glad og syntes det var både morsomt og spennende.Kristin Kirkemo jobbet også på et hotell i Oslo sentrum.

Nakenmodell

Tidligere venner av den nå trippeldrapssiktede kvinnen beskriver Kristin som utadvendt, impulsiv.

- Hun ville prøve absolutt alt! Kristin ville leve livet og prøve det som var spennende, sier en tidligere venninne.

En annen sier:

- Hun var meget åpen, hadde kontakter overalt. Hun var en meget pen jente som fikk spesielt god kontakt med gutta.

De siste åra har den 26 år gamle kvinnen levd hardt. Denne uka skulle hun ha møtt i Oslo byrett, tiltalt for flere kriminelle forhold.

Trusler, narkotika og vinningsforbrytelser ble en del av hverdagen til jenta som verden en gang lå åpen for.

Utested i Oslo

Hun skal ha møtt sin medsiktede, Lars Grønnerød, for et par år siden i et tungt belastet narkotikamiljø i hovedstaden.

For bare 14 dager siden møtte hun tidligere venner på et av de mest populære utestedene i Oslo sentrum. Hun var da veldig oppstemt. Ifølge vennene fortalte Kristin at hun skulle starte et utested i Oslo. Det rimer likevel dårlig med at hun stadig klaget på dårlig råd.

Dagbladet får opplyst at hun hadde et godt forhold til sin halvsøster Veronica. Kristin skal ha vært en hyppig gjest på Orderud-gården i Akershus.

DRAPSTILTALT: 26-åringen Kristin Kirkemoe.