Sjarmerer spanjolene

Mette-Marit Tjessem Høiby og prinsesse Märtha Louise trollbinder det spanske folk. Begge to er med på lista til det spanske kjendisbladet Hola over verdens mest elegante kvinner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det spanske kjendisbladet Hola presenterer i sin siste utgave lista over verdens 12 mest elegante kvinner. Bladet som er Spanias ledende kjendismagasin, har et opplag på nærmere 600000 eksemplarer. Lista over de 12 mest elegante kvinnene er lagt opp som en konkurranse der leserne kan være med på å avgjøre hvem som er verdens mest elegante kvinne. Leserne kan over nettet avgi sin stemme.

Sanker stemmer

Norge er med Märtha Louise og Mette-Marit godt representert på lista. Ingen av de andre kongebarna fra de europeiske kongehusene er med på lista, så det er tydelig at de norske jentene sjarmerer i Spania.

Etter at avstemningen har ligget ute på nettet i et par dager har Mette-Marit sanket flere stemmer enn kjente navn som Sharon Stone, Uma Thurman og Chàbeli Iglesias. Prinsesse Märtha er litt mer beskjedent plassert på lista, som noe overraskende ikke inneholder den spanske tronarvingens Felipes norske kjæreste - modellen Eva Sannum.

Ikke overrasket

Norske moteeksperter er ikke overrasket over at Mette-Marit er tatt inn i varmen.

- Mette-Marit har et klassisk kjølig og elegant utseende som spanjolene sikkert er veldig imponert over. I sine første offisielle opptredener har hun valgt en veldig enkel, ren stil som fungerer veldig greit, sier ansvarlig redaktør og utgiver av Tique, Tone Skårdal Tobiasson.

Populære

Hele Europa har skrevet om den kongelige norske forlovelsen, og det er på det rene at de første offisielle bildene av Mette-Marit og Haakon er blitt populære i den kulørte pressen.

Hola bruker et av bildene fra familieselskapet på Skaugum til å illustrere Mette-Marits eleganse. Hun har fått mye ros for sine klesvalg etter at hun trådte inn i den offisielle rollen som kronprinsens forlovede.

I familieselskapet hadde hun på seg en ermeløs cocktailkjole fra Paris, som tydeligvis falt i smak hos spanjolene. Mette-Marit har også fått skryt for sine klesvalg under pressekonferansen på Slottet og under nobelprisutdelingen søndag.

<B>FLOTTE NORSKE JENTER:</B> Mette-Marits stilrene og enkle klesdrakter har imponert moteeksperter. Nå er hun med på det spanske kjendisbladet Holas liste over de mest elegante kvinnene i deres spalter. Det samme er prinsesse Märtha Louise.