Samsung-familien:

Sjefen kastet alle Samsungs første telefoner på bålet og lovet å bli best i verden. Så begynte de å brenne av seg selv

Slik ble Samsung verdens største.

FARVEL, FLAGGSKIP: Samsung Galaxy Note 7 var den sålangt evolusjonsmessige toppen for Samsung. Med dette bildet kan egentlig historien for modellen best beskrives, mens selskapet i seg selv har vært en gigantsuksess. Foto: REUTERS/Edgar Su/NTB scanpix
FARVEL, FLAGGSKIP: Samsung Galaxy Note 7 var den sålangt evolusjonsmessige toppen for Samsung. Med dette bildet kan egentlig historien for modellen best beskrives, mens selskapet i seg selv har vært en gigantsuksess. Foto: REUTERS/Edgar Su/NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

De er bedriften som påvirker alle koreaneres liv, i et land med over 50 millioner innbyggere.

Samsung er et av «chaebolene» - gigantiske sørkoreanse familiekonglomeratet - som brakte landet fra et utviklingsland til en verdensmakt i etterkant av Korea-krigen på 50-tallet.

Og til slutt ble Samsung det aller største. Selskapet som endte opp med å lage det mange omtalte som verdens beste mobiltelefon i Samsung Galaxy Note 7. Det var flaggskipet av store telefoner på markedet. Det var dette produktet det sørkoreanske selskapet skulle knuse iPhone med.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer