Sjefen tok med seg 6400 ansatte på luksusferie til Frankrike. Regninga? 278 millioner kroner

Årets sjef?

GENERØS: Li Jinyuan bestemte seg for å ta med seg over halvparten av sine 12 000 ansatte på en luksusferie til Paris i anledning selskapets 20-årsjubileum. Her i Nice. Foto: AFP PHOTO / VALERY HACHE / NTB SCANPIX
GENERØS: Li Jinyuan bestemte seg for å ta med seg over halvparten av sine 12 000 ansatte på en luksusferie til Paris i anledning selskapets 20-årsjubileum. Her i Nice. Foto: AFP PHOTO / VALERY HACHE / NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det er ikke mye som er en større klassiker enn det å klage litt over sjefen når man står og henger rundt kaffemaskinen eller på pauserommet.

Men denne gjengen fra Kina har det ikke like lett når de skal komme fram til hvorfor deres overordnede er en hoven slavedriver.

Li Jinyuan bestemte seg nemlig for å ta med seg over halvparten av sine 12 000 ansatte på en luksusferie til Paris i anledning selskapets 20-årsjubileum. Det skriver International Business Times.

140 hoteller Jinyuan, milliardæren som eier Tiens Group, tok med seg 6400 ansatte til Paris for å se de store severdighetene som Eiffeltårnet og Louvre. Han måtte booke 140 hoteller (!) for å få plass.

Deretter bar det sørover til den franske rivieraen med høyhastighetstoget TGV før hele hurven ble innlosjert på ekstravagante hoteller i Monaco og i Cannes.

Ferieeventyret endte på strandpromenaden i Nice der arbeiderne til Jinyuan gikk sammen om å lage verdens lengste menneskeskapte frase: «Tien's dream is Nice in the Côte d'Azur».

Regnestykket Independent presenterer tilsier at delegasjonen, som er den største som noen gang har besøkt Frankrike, vil ha lagt igjen omlag 278 millioner norske kroner når de reiser tilbake.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.