- Sjefene får forsvare meg

- Når jeg er programleder i «Holmgang», opptrer jeg ikke som privatperson. Jeg representerer TV2. Derfor får sjefene mine forsvare meg, sier Oddvar Stenstrøm, når Dagbladet forsøker å referere kritikken mot ham.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Når jeg blir kritisert, pleier jeg å si: Ring Kåre Willoch! Ring Gunnar Stålsett! Sist uke hadde «Holmgang» en markedsandel på 55 prosent. Jeg nekter å tro at over halvparten av TV-seerne er idioter, sier Stenstrøm, som ikke vil høre Dokk Holms innvendinger mot ham personlig og mot programmet.

- Det er hva seerne mener, som interesserer meg, ikke hva en samfunnsforsker, lønnet av våre skattepenger, måtte mene. Han representerer bare seg sjøl, i likhet med enhver annen seer. Nå er vi i «Holmgang» det mest sette debattprogrammet i Norge. Folk er ikke så dumme at de ser på noe som bare er dritt!

- Du vil ikke høre hva han sier, og forsvare deg?

- Nei! Vi har gjort ting i «Holmgang» som jeg er veldig stolt av. Før et av de siste valgene fikk vi satt Fattig-Norge på dagsordenen. Vi tok luven av Frp's innvandringshets ved å lage den debatten. Det er jeg jævlig stolt av. Dokk Holms påstander faller på sin egen urimelighet, slutter Stenstrøm.