Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Sjekk hvem som plutselig dukket opp til middag hos den intetanende familien

Marc Zuckerberg inviterte seg selv til den helt vanlige familien.

Foto: Marck Zuckerberg/Facebook
Foto: Marck Zuckerberg/Facebook Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Familien Moore fra Newton Falls i Ohio gjorde store øyne, da Facebook-sjef Marc Zuckerberg plutselig sto utenfor døra deres på fredag. Han var kommet for å spise middag.

- Vi visste at det skulle komme en hemmelig gjest, men først 20 minutter før han dukket opp, fikk vi vite hvem det var, sier Daniel Moore til lokalavisa Vindy.com.

Zuckerberg sa tidligere i år at han ville møte vanlige folk fra alle statene i USA, og dette var del av kampanjen. Han hadde bedt assistentene sine finne en familie som var demokrater, men likevel stemte på Donald Trump.

Moore, som stemte på Obama i både 2008 og 2012, er en stor tilhenger av Trump og har stått fram i en annen lokalavis med sitt engasjement.

Ifølge lokalavisa handlet ikke hele middagssamtalen om amerikansk politikk. Zuckerberg snakket også om engasjementet sitt for barnehjemsbarn.

- Det var en utrolig opplevelse. Han bryr seg virkelig om familie og samfunnet rundt seg. Han går langt for at pengene hans skal skape positivt engasjement, sier Moore.

- Vi ble kjent med en svært kul fyr. Han var jordnær og det var lett å prate med ham.

Zuckerberg takket for maten på sin Facebook-side.

- Kom nettopp til Ohio. Takk til Dan og Lisa Moore for at jeg fikk besøke dere - og takk for en nydelig middag. Jeg satte pris på gjestfriheten deres.