Sjekk påskeværet time for time

Nye detaljerte funksjoner på våre værsider!

BLIR DET SLIK? Strålende sol, mye snø og flotte skiforhold har preget påsken i Sogn og Fjordane i fjor. Foto: Kyrre Lien / SCANPIX
BLIR DET SLIK? Strålende sol, mye snø og flotte skiforhold har preget påsken i Sogn og Fjordane i fjor. Foto: Kyrre Lien / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Spent på hvordan påsken blir? Enten du skal på fjellet, til sjøen, til naboen eller bare sitte hjemme kan du nå få detaljert informasjon om været på dagbladet.no/vaer.


Oversikt over hvordan solforhold, nedbør og temperatur forandrer seg hver eneste time de to neste døgnene er én av de nye funksjonene. I tillegg får du ti dagers varsel og pollenvarsel. Snittemperatur og oversikt over antall regndager hver måned finner du også.

- Vi har brushet opp værsidene med detaljerte informasjon om de neste 48 timene og tidagersvarsel for absolutt alle steder i hele Norge, sier desksjef Jon Reidar Hammerfjeld.

Du kan navigere i kartet og enkelt søke deg fram til akkurat det lille fjellvannet der du skal sitte og forhåpentligvis nyte sola neste uke. Du kan også finne ut hvor kaldt det virkelig er når vinden blåser.

- Vi har også værmeldinger for resten av verden med tidagersvarsel og utviklingen de neste 48 timene. Du kan navigere i kartet og se når sola står opp og går ned, sier Hammerfjeld.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer