Sjekker bærbar pc etter pågripelsen av drapssiktet nabo

Kriminalteknikere bar ut 10 kasser med beslag fra leilighet i kveld.

OMFATTENDE BESLAG: Tre tekniske etterforskere hentet i kveld ut mange esker med forskjellige beslag som var gjort i en leilighet tilknyttet drapssiktede i Hofftunet, samme borettslag der Vegard Bjerck (43) bodde og ble drept. Foto: HENNING LILLEGÅRD
OMFATTENDE BESLAG: Tre tekniske etterforskere hentet i kveld ut mange esker med forskjellige beslag som var gjort i en leilighet tilknyttet drapssiktede i Hofftunet, samme borettslag der Vegard Bjerck (43) bodde og ble drept. Foto: HENNING LILLEGÅRD Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||(Dagbladet.no): Tre tekniske etterforskere fra oslopolitiet jobbet i mange timer i dag med å sikre mulige beviser i flere rom i en leilighet i Hofftunet på Skøyen.

Boligen knyttes til mannen i 40-åra som klokka 08.40 i morges ble pågrepet av politiet da han var på vei til jobb. Da fikk han beskjed om at han var siktet for forsettlig drap på 43 år gamle Vegard Bjerck i desember i fjor.

Mange nye beslagFamiliefaren sitter i kveld ennå i avhør, og stiller seg uforstående til drapsetterforskernes anklager: At han skal ha tatt livet av en jevnaldret mann i nabolaget på brutalt vis.

I 19-tida i kveld bar krimteknikerne på Hofftunet ut ti store pappesker med en rekke bevisposer i hver eske. Blant beslagene var minst én bærbar pc og annet elektronisk utstyr som lå i leiligheten, etter det Dagbladet erfarer.

Politifolkene var i dag også i et kjellerlokale i leilighetskomplekset.

- Krimteknikere fra oslopolitiet har vært i en leilighet. Det er ting vi er interessert i å finne, men hva det er ønsker jeg ikke å kommentere, sier Hanne Kristin Rohde, leder for volds- og sedelighetsseksjonen i Oslo politidistrikt, til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer