Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Sjekker mobiltelefoner etter bildrapet på Skarnes

Politiet jobber med å finne ut hvilke mobiltelefoner som befant seg i området da elgjegeren Halvor Johan Sva (64) ble påkjørt.

NYE ÅSSTEDSUNDERSØKELSER:  Politiet har i dag foretatt nye tekniske undersøkelser på stedet der Halvor Johan Svea ble påkjørt og drept. Foto: John Terje Pedersen
NYE ÅSSTEDSUNDERSØKELSER: Politiet har i dag foretatt nye tekniske undersøkelser på stedet der Halvor Johan Svea ble påkjørt og drept. Foto: John Terje Pedersen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

SKARNES (Dagbladet): Politiet i Hedmark jobber fortsatt med å sjekke alle bevegelser i området rundt Ullern på Skarnes der 64 år gamle Halvor Johan Sva ble påkjørt og drept lørdag morges.

Ifølge avisa Glåmdalen sjekker de blant annet hvilke mobiltelefoner som var i området i det aktuelle tidsrommet.

Mobiltelefonene vil være registrert på basestasjonene i området.

- Vi sjekker absolutt alt som kan være aktuelt. Vi driver informasjonsinnhenting på bred basis; avhører vitner og har i dag fått bistand av Kripos til å utføre nye åstedsgranskninger for å være sikre på at vi ikke går glipp av noe, sier politiadvokat i Hedmark politidistrikt Iren Johnsen Dahl til Dagbladet.

Kartlegger ferdsel Politiet kartlegger all ferdsel i området og anmoder igjen om tips fra publikum.

- Vi ønsker kontakt med alle som har vært i Ullernveien mellom klokka 6.15-8.00 lørdag morgen. Det er i dette tidsrommet antar vi at påkjørselen har skjedd, sier advokaten.

Hun understreker at de ønsker kontakt også med vitner som mener de ikke har opplysninger av betydning.

- Også det at de ikke har sett noe, kan være viktig for oss, sier hun.

64 år gamle Halvor Johan Sva ble funnet langs veien like ved Ullern skole på Skarnes klokka 08.10 lørdag morgen. Han var ute og gikk tur med hunden, og begge to ble funnet med omfattende skader. Like etter døde 64-åringen av skadene.

Søndag fikk politiet resultatet av den foreløpige obduksjonsrapporten, som viser at mannen ble påkjørt.

- Det er naturlig å tenke at det kan være skader eller spor på kjøretøy. Vi oppfordre personer som har hørt om eller selv observert skader på kjøretøy om å melde fra til politiet, sier Johnsen Dahl.   

Ukjent Hedmark-politiet har foretatt en rundspørring i området både lørdag og søndag. I tillegg har det kommet inn tips og det er foretatt avhør, men de har enda ingen navngitte mistenkte.

- Alle opplysninger bringer oss videre, men det er ikke slik at vi ser for oss en snarlig oppklaring, sier politiadvokaten.

64-åringen var kledd i mørk bukse og mørk jakke da han ble funnet.

image: - Sjekker mobiltelefoner etter bildrapet på Skarnes