Sjekker navngitte personer

Familien til en av de to drepte kinesiske studentene skal i brev til norsk politi ha navngitt flere personer i forbindelse med drapene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Familien til den drepte studenten Yuhang Wu skal i et brev ha navngitt flere personer som de tror kan ha hatt med drapet på den 22 år gamle sønnen å gjøre, skriver VG.

- Familien til avdøde har bidratt med informasjon som kan belyse saken, sier politiinspektør Terje Kristiansen i Oslo politidistrikt.

Han vil ikke utdype hva som står i brevet.

Yuhang Wus fetter fant sin slektning og hans 23 år gamle kjæreste Ningyan Yu drept på studenthybelen i Bjerregaards gate i Oslo. Torsdag ble fetteren avhørt av politiet. Ifølge Kristiansen har fetteren kommet med viktig informasjon i saken.

I løpet av noen dager er familien til de to drepte studentene ventet til Oslo.

Ifølge den kinesiske avisen South East Express skal foreldrene til de to studentene ha lånt penger gjennom formidlingsbyråer for at barna skulle kunne studere i Norge. Det er fortsatt uklart hva slags formidlingsbyrå det gjelder.

TV 2 meldte lørdag at Musikk Instrument Akademiet i Sarpsborg, der de to studentene var elever, skal ha tilbudt en kinesisk agent opptil 100.000 kroner for å skaffe studenter fra Kina.

(NTB)

NAVNGITT: Familien skal ha oppgitt flere personer som kan ha noe med dobbeltdrapet å gjøre.