Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Sjekker om Faiza regisserte forsvinning selv

- Realistisk teori, sier advokat til fengslet drosjesjåfør.

 ADVOKAT SJEKKER:  Advokaten til den fengslede drosjesjåføren vil nå sjekke ut en teori om at Faiza Ashraf selv kan ha regissert forsvinningen. FOTO: POLITIET&.
ADVOKAT SJEKKER: Advokaten til den fengslede drosjesjåføren vil nå sjekke ut en teori om at Faiza Ashraf selv kan ha regissert forsvinningen. FOTO: POLITIET&. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||

Advokaten til 28-åringen som er siktet i bortføringssaken, undersøker om Faiza Ashraf (26) fra Bærum kan ha regissert sin egen forsvinning.

- Jeg holder fortsatt den teorien åpen, og mener den er realistisk.

- Derfor leter jeg etter bevis som underbygger at Faiza Ashraf ønsket å forsvinne, sier advokat Petter Sørensen til Aftenposten.

Klienten hans er en norsk-pakistansk drosjesjåfør som Ashraf selv navnga som mulig bakmann for kidnappingen.


Ulykkelig forelsketHan skal lenge ha vært ulykkelig forelsket i 26-åringen og skal ha opptrådt på en måte hun fant plagsomt.

Ashraf forsvant tidlig om morgenen 3. februar. Hun ringte selv politiet og fortalte at hun var blitt overfalt og tvunget inn i bagasjerommet på en mørk bil. Signalene fra mobilen hennes forsvant ved Dikemark i Asker.

De siste dagene har politiet gjort omfattende søk og undersøkelser i området. (NTB)


Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!