Sjekker spor i flere miljøer

Politiet har så langt ingen mistenkte etter drapene på to kinesiske studenter i Oslo. De sjekker nå tre konkrete miljøer som studentene tilhørte.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De to kineserne på 23 år ble funnet på rom 405 i Bjerregaardsgt 21 i går klokka 11.30. Det var hybelverten som fant likene, etter at et familiemedlem ikke hadde fått kontakt med dem de siste dagene.

Politiet trodde først at det dreide seg om drap og selvmord, men i går kveld slo de full drapsalarm.

Tre miljøer

Arbeidet med å kartlegge kinesernes omgangskrets er allerede i gang. Politiet sjekker spor i miljøene der de drepte beveget seg etter at de kom til Norge.

De to var tilknyttet utelivsbransjen i Oslo, en meninghet i Oslo og Musikk Instrument Akademiet i Sarpsborg.

- Vi jobber fortsatt med å få endelig bekreftelse på identititen deres, men har jo en antakelse om hvem de kan være. Vi har allerede gjort undersøkelser i miljøene de tilhørte, og begynner å danne oss et bilde av omgangskretsen deres, sier politiinspektør Terje Kristiansen i Oslo politidistrikt til Dagbladet.no.

Vitner

Kvinnen skal ha blitt kvalt og mannen knivstukket, men politiet ønsker ikke å bekrefte opplysningene. Politiet etterlyser fortsatt vitner som har lagt merke til noe mistenkelig ved åstedet den siste tida.

- Alt tyder på at det var der de ble drept. Men det kan være så lenge som en uke siden, sier Kristiansen til Dagbladet.no.

Paret ble funnet i fjerde etasje, etter å ha vært savnet i flere dager.
Politiet i Oslo slo drapsalarm etter at to kinesiske studenter ble funnet døde i denne studentblokken i Bjerregaards gate i Oslo.