Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Sjekker videokameraer

Politiet går i kveld gjennom videoer fra Hamar sentrum, på jakt etter ledetråder som kan hjelpe dem til å finne Tone (23).

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

HAMAR (Dagbladet.no): Politiet har for kvelden avsluttet søket etter Tone Engelund (23). De har tidligere i dag lett med helikopter, og har foretatt hundesøk i området mellom Stallgården og Mjøsa, og på Løten, foreldrenes hjemsted.

Nå konsentrerer de seg i stedet om videoopptak fra overvåkingskameraer i sentrum. Det er flere kameraer i torgområdet som kan ha filmet Engelund.

- Vi har begynt å gå gjennom videoene, men så langt har vi ikke funnet noe interessant, sier politistasjonssjef Frode Børresen ved Hamar politistasjon til Dagbladet.no.

Etterlyser mann

Tone Engelund (23) forlot restaurant- og utestedshuset Stallgården i to-tida natt til søndag, ifølge dørvakta på stedet. Da hadde hun ikke med seg veska si, hvor hun hadde både mobiltelefon og nøklene til leiligheten sin. Hun hadde heller ikke lommeboka si, som ble glemt igjen på utestedet.

Da politiet gikk ut med bilde av kvinnen i formiddag, meldte et vitne seg for politiet. Vitnet hadde sett Engelund gående i sentrum sammen med en mann rundt klokka 02.30. De gikk da mellom McDonalds i Torggata og utestedet Docile i Kirkegata.

Ifølge vitnet er mannen 25-30 år, 1,85 meter høy, slank og har mørkt kortklipt hår. Han hadde på seg hvitflekkede olabukser, ei hvit skjorte, sort dressjakke og sorte sko.

Politiet ønsker at denne mannen skal melde seg. Han er ikke mistenkt, og har bare status som vitne i saken.

23-åringen bor i ei blokk i Østregate i sentrum, bare ti minutters gange fra Stallgården.

Ingen elektroniske spor

Siden Engelund verken har med seg mobiltelefon eller bankkort - og hun skal heller ikke ha gjort et kontantuttak av størrelse de siste dagene - er det grunn til å tro at hun ikke har valgt å stikke av på egenhånd.

Politiet understreker imidlertid at de fortsatt ser på dette som en savnet-sak, selv om de ikke kan utelukke at det er har skjedd noe kriminelt.

Siden hun har etterlatt seg mobil og bankkort, har politiet heller ikke mulighet til å finne elektroniske spor etter henne.

Engelund jobber i en frisørsalong i sentrum, og ifølge kollegene er hun aldri borte fra jobben.

Da Engelund gikk fra Stallgården hadde hun på olabukser, ei svart jakke og sorte, spisse støvletter. Hun er slank, har kort sort hår og blå øyne.

VIDEOBILDER: Her, i Kirkegata, er ett av overvåkingskameraene som kan gi politiet ledetråder i saken. På motsatt side av gata ligger utestedet Docile.
SAVNET: Tone Engelund (23) ble meldt savnet av familien søndag kveld.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media