Sjekker videokameraer

Politiet går i kveld gjennom videoer fra Hamar sentrum, på jakt etter ledetråder som kan hjelpe dem til å finne Tone (23).

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

HAMAR (Dagbladet.no): Politiet har for kvelden avsluttet søket etter Tone Engelund (23). De har tidligere i dag lett med helikopter, og har foretatt hundesøk i området mellom Stallgården og Mjøsa, og på Løten, foreldrenes hjemsted.

Nå konsentrerer de seg i stedet om videoopptak fra overvåkingskameraer i sentrum. Det er flere kameraer i torgområdet som kan ha filmet Engelund.

- Vi har begynt å gå gjennom videoene, men så langt har vi ikke funnet noe interessant, sier politistasjonssjef Frode Børresen ved Hamar politistasjon til Dagbladet.no.

Etterlyser mann

Tone Engelund (23) forlot restaurant- og utestedshuset Stallgården i to-tida natt til søndag, ifølge dørvakta på stedet. Da hadde hun ikke med seg veska si, hvor hun hadde både mobiltelefon og nøklene til leiligheten sin. Hun hadde heller ikke lommeboka si, som ble glemt igjen på utestedet.

Da politiet gikk ut med bilde av kvinnen i formiddag, meldte et vitne seg for politiet. Vitnet hadde sett Engelund gående i sentrum sammen med en mann rundt klokka 02.30. De gikk da mellom McDonalds i Torggata og utestedet Docile i Kirkegata.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.