Sjekket ut av Linda-drapet

Det unge paret som ble observert i en krangel et lite stykke unna der Linda Didriksen ble funnet, meldte seg for politiet. - De har ingenting med drapet å gjøre, sier politiinspektør Ann Rødvei ved Bodø politidistrikt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var et par som kjørte forbi i bil som observerte ungdommene ikke langt fra funnstedet. Paret ble observert mens de kranglet i nordenden av Storvikskaret.

- Paret har meldt seg og er identifisert. De har ikke noen rolle i denne saken, slår politiinspektør Rødvei fast overfor Dagbladet.no.

Paret skal ha kranglet i forbindelse med kjøreopplæring. I går ble det endelig konstatert at det var Linda Didriksens levninger som ble funnet i Storvikskaret i Gildeskål kommune.

Ingen svar

Politiet har fortsatt godt håp om å oppklare drapssaken. Men de regner ikke med å få avgjørende opplysninger om hva som skjedde i dag. Obduksjonsrapporten er ikke klar, og politiet har fullt opp med å sjekke tipsene i saken.

- Det er fortsatt ingen som har status som mistenkt eller siktet i saken, sier Rødvei.

Politiet har foreløpig ikke gjort noen nye avgjørende funn i saken. Politiet tar pause i etterforskningen søndag, og starter opp igjen mandag.