Haiangrep i Australia:

- Sjokk og vantro

57 år gamle Paul Millachip er savnet etter at han ble angrepet av hai da han var på svømmetur lørdag. Tenåringer skal ha blitt vitner til at han ble dratt under vann.

ANGREPET: Paul Millachip er savnet etter en svømmetur ved Port Beach vest i Australia lørdag formiddag. Ifølge vitner ble han angrepet av flere haier. Foto: WA Police
ANGREPET: Paul Millachip er savnet etter en svømmetur ved Port Beach vest i Australia lørdag formiddag. Ifølge vitner ble han angrepet av flere haier. Foto: WA Police Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Millachips kone, som ikke ønsker å bli navngitt, sier til ABC News Australia at ektemannen ofte var på svømmetur ved stranda Port Beach, som ligger i Perth-forstaden Fremantle på Australias vestkyst.

Lørdag gikk han i vannet rundt klokka 10 om formiddagen.

Kort tid seinere, rundt klokka 10.10, melder to ungdommer i en båt like ved fra om at en mann har blitt utsatt for et haiangrep.

Ungdommene skal ha sett mannen streve i vannet, før han ble dratt under av det som er oppgitt å være to haier, skriver avisa Perth Now.

- Reddet potensielt flere liv

Det ble iverksatt et storstilt søk etter mannen, men søndag er leteaksjonen avblåst, og Millachip antas å være omkommet. Letemannskapene har bare klart å finne et par dykkebriller, som er sendt til analyse, skriver Perth Now.

- Det er vanskelig. Veldig vanskelig, sier kona til ABC News.

- Vi har blitt fortalt i detalj hva de har gjort og hvordan søket har blitt utført, og de har vært ekstremt grundige og ekstremt profesjonelle. Vi er virkelig, virkelig takknemlige for det, sier hun.

Hun retter samtidig en takk til de to tenåringene som varslet om hendelsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer