<strong> TOMME HYLLER:</strong>  Tomme hyller i Gucci-butikken i Nedre Slottsgate i Oslo sentrum klokka 07 onsdag etter nattas sjokkbrekk. Rett bak den knuste inngangsdøra trepallen som ble brukt til å slå seg gjenneom. FOTO: ØYSTEIN ANDERSEN/DAGBLADET.
TOMME HYLLER: Tomme hyller i Gucci-butikken i Nedre Slottsgate i Oslo sentrum klokka 07 onsdag etter nattas sjokkbrekk. Rett bak den knuste inngangsdøra trepallen som ble brukt til å slå seg gjenneom. FOTO: ØYSTEIN ANDERSEN/DAGBLADET. Vis mer

Sjokkbrekk i Gucci-butikk i Oslo

To personer forsvant i sølvgrå Mercedes med falske skilter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Gucci-butikken ligger i Nedre Slottsgate bak Stortinget sammen med flere andre butikker med eksklusive vareutvalg.

- Vi fikk beskjed om innbruddet klokka 02.15. Innbruddstyvene har kastet eller kjørt en slags pall inn gjennom vinduet og deretter stukket fra stedet. Vi har ennå ikke oversikt over hva de har fått med seg, men dette er jo en butikk med dyre varer, sier operasjonsleder Tor Gulbrandsen i Oslo politidistrikt til NTB.

Vitner har observert to personer i en sølvgrå Mercedes E-klasse som kjørte bort fra stedet. Bilen hadde påsatt skilt med registreringsnummeret DP 15195.

- Det er nok sannsynligvis falske kjennetegn, sier Gulbrandsen, som legger til at det er sannsynlig at bilen kan ha fått skader i forbindelse med innbruddet.

<strong> GLASSMESTERJOBB:</strong>  Den ene av inngangsdørene i Gucci-butikken i Nedre Slottsgate ble knust med en trepalle. FOTO: ØYSTEIN ANDERSEN/DAGBLADET:
GLASSMESTERJOBB: Den ene av inngangsdørene i Gucci-butikken i Nedre Slottsgate ble knust med en trepalle. FOTO: ØYSTEIN ANDERSEN/DAGBLADET: Vis mer

Politiet ber om tips fra publikum som kan ha sett bilen.

(NTB)


<strong>INNBRUDD:</strong> Gucci i Oslo har blitt utsatt for innbrudd. Her fra åpningen av den eksklusive butikken i Nedre Slottsgate rett ved Steen og Strøm. FOTO: THOMAS RASMUS SKAUG/DAGBLADET.
INNBRUDD: Gucci i Oslo har blitt utsatt for innbrudd. Her fra åpningen av den eksklusive butikken i Nedre Slottsgate rett ved Steen og Strøm. FOTO: THOMAS RASMUS SKAUG/DAGBLADET. Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer