Sjokkbrekk mot eksklusiv klesbutikk

Fylte Skoda med dyre merkeklær på Majorstua.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): To innbruddstyver kom seg unna med dyre herreklær for et betydelig beløp under et sjokkpreget innbrudd på Majorstua natt til mandag.

Tyvene prøvde ikke å lure seg inn i forretningen Gunnar Øie i Sorgenfrigata, men løp ut og inn av gjennom en knust glassdør flere ganger.

- Politiet fikk melding klokka 02.12 av vitner som observerte det som skjedde. To personer kom ut av butikken seks-sju ganger, bærende på klær, opplyser operasjonsleder Tor Grøttum i Oslo politidistrikt til Dagbladet.no.

Politiet hadde i natt ikke noen oversikt over det samlede utbytte, men forretningen er kjent for dyre merkeklær.

Etterlyser Skoda leiebil

Vitner på Majorstua i natt fikk også med seg at tyvene lastet klærne inn i en beige Skoda Fabia personbil med kjennetegn BR-65959.

Politiet jakter denne bilen i natt, og er interessert i tips. Den forsvant ned Sorgenfrigata.

- Det er en leiebil, og den er ikke meldt stjålet, sier operasjonsleder Grøttum.

 DYRE KLÆR:  Etter tips fra vitner kom politiet til en knust glassdør i klesbutikken Gunnar Øie på Majorstua i natt. To innbruddsttver løp ut av butikken seks-sju ganger med stjålne klær. Foto: ESPEN HOVDE.
DYRE KLÆR: Etter tips fra vitner kom politiet til en knust glassdør i klesbutikken Gunnar Øie på Majorstua i natt. To innbruddsttver løp ut av butikken seks-sju ganger med stjålne klær. Foto: ESPEN HOVDE. Vis mer

Natt til forrige mandag var det et tilsvarende innbrudd med dyre herreklær som mål mot en forretning i Storgata i Lillestrøm. Oslo-politiet visste ikke i natt om det er noen sammenheng mellom de to klestyveriene.

Sjokkbrekk mot eksklusiv klesbutikk