Sjokkbrekk på Bislett

Rygget inn i butikkvindu midt på lyse dagen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Ved halv åtte-tiden i dag tidlig ble sjokkerte tilskuere vitne til en bil som kjørte gjennom vinduet til klesbutikken Hollywood i Lousies gate på Bislett.

- En stjålet bil skal ha kjørt gjennom vinduet til en klesbutikk. Vi har ennå ikke sporet opp bilen, sier operasjonsleder ved Oslo Politidistrikt Esther Pettersen.

Anne Marie Hveding var vitne til episoden og varslet politiet umiddelbart

- Jeg var på vei til jobb da jeg hørte et stort smell og lyden av knust glass, sier hun til Dagbladet.no.

Hveding forteller at det hun beskriver som en firehjulstrekker rygget inn i butikken på Bislett og tok med seg det de rakk på under to minutter. Hun opplevde situasjonen som skremmende.

- Jeg ble ganske nervøs, jeg måtte gå forbi mennene og bilen for å komme meg videre, sier hun.

Bare to måneder siden forrige ran
Butikksjef for Hollywood Fashion Liz Øyvang Hagland forteller til Dagbladet.no at butikken har blitt ranet før.

- Det er bare to måneder siden vi sist opplevde et butikkran. Da tok seg inn via døren og det var midt på natta, ikke på lyse dagen som nå, sier hun.

Hollywood Fashion er den eneste butikken i Oslo som selger Ed Hardy og Christian Audigier-klær, og Hagland tror det er derfor tyvene har brutt seg inn.

- Vi fører mange dyre designklær som er meget populære i USA, det er helt tydelig at tyvene visste hva de var ute etter.

Butikken har ikke overvåkingsutstyr, men befinner seg midt i et boligstrøk og det var derfor flere vitner til sjokkbrekket i dag tidlig.

Liz Øyvang Hagland har ingen mistanke om hvem som kan stå bak.