Drept i haiangrep:

Sjokkerende bilder: Surfer døde i haiangrep

Haiangrepet skjedde samtidig som det ble holdt en surfekonkurranse på stranda på Hawaii.

SJOKKERENDE BILDER: Bitemerket fra haien på surfebrettet var i overkant av 43 cm langt. Surferen døde av skadene onsdag. Foto: Hawaii DLNR /MEGA
SJOKKERENDE BILDER: Bitemerket fra haien på surfebrettet var i overkant av 43 cm langt. Surferen døde av skadene onsdag. Foto: Hawaii DLNR /MEGA Vis mer
Publisert

Det var på tirsdag morgen at en 56 år gammel mann ble angrepet av en hai mens han var ute og surfet i Honolua Bay på Hawaii.

Det skriver CNN.

Bitemerker

Ifølge en pressemelding fra de lokale myndighetene skal mannen ha padlet ut på brettet fra en gammel brygge. Det er usikkert om det var andre mennesker i vannet da ulykken skjedde, men vannet skal ha vært klart, skriver de.

Bitemerker

56-åringen ble fraktet til sykehus og ble operert. Dagen etter døde han av skadene, bekrefter sykehuset i Maui til CNN.

Etter angrepet har myndighetene publisert flere bilder av surfebrettet på sosiale medier. Bildene viser store bitemerker på brettet, og et av merkene er målt til 43 cm.

Ikke mat haier folkens! Non Stop-video av Sondre Rahm, Christian Wehus, Nicolai Alcaniz og Emrik Sager. Vi lager Norges beste viralprogram - som daglig serverer deg deg de beste viralvideoene fra internetts verden. Takk for at du ser på Non Stop! Vis mer

De har nå satt opp advarselsskilt rundt om i området.

Utsetter surfe-konkurranse

Denne uka ble det holdt en surfekonkurranse, «World Surf League – women's professional surfing competition», i samme område som ulykken skjedde. Etter angrepet ble konkurransen utsatt på ubestemt tid.

Mannen som døde i haiangrepet hadde ingen tilknytning til surfe-konkurransen, og var heller ikke en profesjonell surfer, skriver CNN.

Onsdag meldte arrangøren at de jobber med å flytte de gjenværende rundene til en alternativ strand. Torsdag delte de et bilde for å vise sin kondolanse til avdødes familie og venner:

«Vi har fått høre at offeret i tirsdagens haiangrep på Honolua Bay dessverre har mistet livet. Vår tanker går til offerets familie og venner og hele surfemiljøet i Maui», skriver de.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer