- Sjokkert over beskyldningene

Moren til den forsvunne britiske småjenta Madeleine McCann får status som mistenkt i saken. Politiet kan ha funnet nye bevis.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Den forsvunne britiske småjenta Madeleine McCanns mor vil få status som mistenkt i saken, melder en rekke medier i formiddag.

- Kate McCann er blitt fortalt at hun vil bli identifisert som politiets mistenkte i saken, sier familiens talsmann til BBC News.

Moren, som i fire måneder har frontet en massiv kampanje verden over for å finne Madeleine, hevder hun er overrasket over mistenkt-statusen.

- Hun er sjokkert og overrasket på flere måter, først og fremst over at en slik beskyldning kan bli rettet mot henne. Samtidig er hun åpenbart redd for at denne utviklingen i etterforskningen kan ta fokus bort fra forsøkene på å finne Madeleine, sier talsmannen til Sky News.

Senest i går gikk Kate McCann ut og appelerte til datterens kidnapper.

- Jeg savner Madeleine så mye, sa hun til Sky News.

- Gerry og jeg vil igjen be den eller de som tok henne, eller som vet hvem som tok henne om å gjøre det rette. Det er ikke for sent. Vær så snill å la henne gå, eller ring politiet, sa hun til Sky News.

- Mulige blodspor

Bakgrunnen for den dramatiske utviklingen i det som er et av dette tiårets mest omtalte kriminalsaker, er foreløpig ikke offentliggjort. Statusendringen ble kjent etter at den hardt pressede moren sent i går satt i avhør i 11 timer, men det er foreløpig ikke kjent hva som kom ut av disse avhørene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer