Sjokkert over ukulturen i Arbeiderpartiet

Karita Bekkemellem håper hennes erfaringer i Arbeiderpartiet kan bidra til ettertanke.

MITT RØDE HJERTE: Karita Bekkemellem slipper sin biografi "Mitt røde hjerte" i oktober. Under Aschehougs pressekonferanse i dag lovet hun at biografien skal være helt ærlig. Foto: Thomas R. Skau
MITT RØDE HJERTE: Karita Bekkemellem slipper sin biografi "Mitt røde hjerte" i oktober. Under Aschehougs pressekonferanse i dag lovet hun at biografien skal være helt ærlig. Foto: Thomas R. Skau Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Tidligere Barne- og likestillingsminister, Karita Bekkemellem, lanserer sin selvbiografi «Mitt røde hjerte» i oktober.

Tidligere har Bekkemellem varslet at hun skal gi sin versjon av hva som skjedde da hun måtte gå av som Barne- oglikestillingsminister og kastet ut av sentralstyret i Ap høsten 2007.

Helt ærligUnder dagens pressekonferanse hos Aschehoug lovet hun at det er en ærlig bok i vente:

— Da jeg gikk med på å skrive denne boka hadde jeg to krav. For det første skulle den være helt ærlig, og for det andre skulle den vise hele historien.Bekkemellem kom inn på Stortinget i 1989, og var fra 2000 til 2001 statsråd og leder av Barne- og familiedepartementet. Fra 2005 til oktober 2007 var hun statsråd og leder for Barne- og likestillingsdepartementet.

Sjokkert— Da jeg gikk inn i politikken for 20 år siden var møte med den politiske ukulturen i eget parti et sjokk. Nå 20 år etter er jeg ikke like sjokkert lengre. Men hvis boka mi kan bidra til å gjøre den politiske kulturen bedre og sterkere, da har den en misjon.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer