Stoppet i kontrollen:

Sjokkerte da de åpna bagasjen

Et amerikansk par ble mildt sagt overrasket da de fikk vite at det gjemte seg et dyr i bagasjen deres.

DUKKET OPP: Et amerikansk ektepar fant chihuahuaen sin i bagasjen, like før de skulle borde flyet. Illustrasjonsfoto: Javier Brosch / Shutterstock / NTB
DUKKET OPP: Et amerikansk ektepar fant chihuahuaen sin i bagasjen, like før de skulle borde flyet. Illustrasjonsfoto: Javier Brosch / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Et ektepar i Texas i USA ble bedt om å omorganisere bagasjen på Lubbock flyplass forrige måned, fordi bagen overskred vektgrensa, melder Huffington Post.

Da Jared og Kristi Owens åpnet kofferten, oppdaget paret til sin store forbauselse chihuahuaen sin, Icky.

Kom ut av skoa

- Sikkerhetspersonellet la bagen på vekta, og vi så at den var halvannen kilo for tung. Da fikk vi beskjed om å omorganisere noen ting. Vi åpner den og der er hunden vår, som kommer ut av skoa mi, bokstavelig talt, sa Jared Owens til lokalkanalen KCBD.

Jared og kona Kristi var på vei til Las Vegas 26. september, og det var med andre ord tydelig at hunden deres Icky ville være med. Hun hadde gravd seg ned i klærne deres, noe man kan se på Jareds Facebook-innlegg fra hendelsen.

HEISATUR: Moren Edith skulle bare skrive ut et boardingkort. Da hoppet 2-åringen på bagasjebeltet, og plutselig var han borte. Video: CNN Vis mer

- Blir en episk tur

- Du vet at det kommer til å bli en episk tur til Vegas når du kommer til flyplassen for å sjekke bagen din … Uvirkelig! La raritetene starte! Vil rose Cathy i flyselskapet for hennes fantastiske kundeservice. Hun tilbød å passe på Icky til vi kom tilbake! Da drar vi, skrev Jared på Facebook.

Cathy som var med å oppdage Icky i bagasjen, tilbød seg å passe hunden deres, men heldigvis hadde paret familie i nærheten som kunne ta Icky hjem, ifølge TV-kanalen NBCDFW.

Jared sa at de var takknemlige for å ha funnet Icky før flyturen begynte, og har lovet å dobbeltsjekke at Icky ikke er i bagen deres de neste gangene de skal ut å fly.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer