Sjokkerte naboer: - Fant blod i trappa og kniv i bakgården

Alt virket normalt med det nyinnflyttede paret. Nå er den svenske mannen i 50-åra siktet for å ha drept sin norske samboer.

JAKTER VITNER: Sjokkerte naboer forteller om dramatiske scener etter at den norske kvinnen ble funnet drept i Stockholm. Reporter: Audun Hageskal. Video: Frank Karlsen. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

STOCKHOLM (Dagbladet): De hadde flyttet inn i leiligheten i toppetasjen for bare et par uker siden. Ingen av naboene hadde rukket å bli kjent med dem ennå. Likevel forteller flere av dem at alt så tilsynelatende helt normalt ut med den norske kvinnen i 40-åra og den svenske mannen i 50-åra.

Onsdag ble imidlertid bildet snudd på hodet. Da stormet politiet inn i den anonyme boligblokka på Södermalm i Stockholm og pågrep den vellykkede forretningsmannen for drapet på sin samboer.

To dager seinere er det stillhet som preger boligblokka i et av Stockholms dyreste områder. Naboer er rystet. Døra til leiligheten hvor drapet skal ha funnet sted, er fremdeles sperret av politiet. I oppgangen henger en lapp hvor vitner bes ta kontakt.

Fant blod i trappa

- Jeg satt hjemme og så på TV da det skjedde, men hørte ingenting. Plutselig var det fullt av politibiler utenfor, forteller en av naboene.

Mannen ønsker å være anonym, men har bodd ti år på adressen hvor den norske kvinnen ble funnet drept. Han beskriver flere ubehagelige opplevelser i etterkant av hendelsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer