LEVDE ALENE: Kvinnen levde alene i denne leiligheten i Oslo. Leiligheten er ikke den samme der den 90 år gamle mannen ble funnet død forrige uke. Foto: Håkon Eikesdal/Dagbladet
LEVDE ALENE: Kvinnen levde alene i denne leiligheten i Oslo. Leiligheten er ikke den samme der den 90 år gamle mannen ble funnet død forrige uke. Foto: Håkon Eikesdal/DagbladetVis mer

Sjokkerte naboer etter draps- siktelse mot kvinne (60)

Fengslet i dag for uke-gammelt drap på 90-åring.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Har du informasjon om denne saken, ring 2400 00 00 eller send epost til 2400@dagbladet.no

(Dagbladet): Naboer av den drapssiktede kvinnen i Oslo  er sjokkerte over at en kvinne i sameiet deres er siktet for drap.

Levde alene - Dette var helt sjokkerende. Hun har bodd her i mange år og alle kjenner til henne, sier naboen til Dagbladet.

Oslo politidistrikt opplyser i en pressemelding at de har siktet den 60 år gamle kvinnen fra Oslo for forsettlig drap.

Ifølge naboene levde hun alene.

Nekter for drap Politiet har bedt om fire uker med brev- og besøksforbud, samt medieforbud. Det ble bestemt at saken skal gå for lukkede dører fordi det fortsatt gjenstår avhør av vitner og tekniske undersøkelser i saken.

Kvinnens forsvarer, advokat Øystein Storrvik, sier til Nettavisen at hun stiller seg uforstående til anklagene. - Hun nekter for dette og stiller seg helt uforstående til drapsanklagene, sier Storrvik.

90 år Ifølge TV2 skal offeret være en 90 år gammel mann. Han skal ha dødd i Frogner bydel natt til 14. mars i år.

Politiet opplyser at det først ble antatt at mannen led en naturlig død.

Men politiet fikk så opplysninger som gjorde at de startet etterforskning og etter en drøy uke ble en 60 år gammel kvinne pågrepet og siktet for drap.

Siktede og fornærmede er ikke i familie.

Kvinnen er ikke tidligere kjent av politiet.