Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Sjokkerte naboer hørte ikke et pip

Sjokkerte naboer på Årvoll i Oslo undrer seg over hva som egentlig skjedde i huset der to mennesker ble funnet skutt og drept og to andre skadd.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kirsten og Arvid Waage har bodd i villastrøket på Årvoll i 25 år. De er nærmeste nabo til det hvite murhuset der de fire eldre personene ble funnet i stua lørdag formiddag etter et bridgelag kvelden før. Huset rommer to leiligheter, en i hver etasje. De drepte og skadde lå i stua i leiligheten i første etasje, og ekteparet Waage har kjent den eldre mannen som bor der i alle år.

- Det har vært musestille i natt. Vi sover med åpent vindu, og jeg hører det meste, men i natt hørte jeg ikke et pip, forteller Kirsten Waage til NTB.

Hun og mannen Arvid er sjokkert over tragedien som har utspilt seg i nabohuset.

- Vi har hatt det beste naboskapet og har ikke et vondt ord å si om mannen i nabohuset eller broren hans som bor i huset ved siden av. Selv om det har vært noen fester der, har det aldri vært noe bråk eller noe slåssing, sier de.

Randi Sørensen som bor i et hus på andre siden av gata, er enig.

- Miljøet her oppe er stille, rolig og fredelig. Det som er skjedd, er forferdelig, ufattelig og tragisk, sier hun.

Ifølge Sørensen og ekteparet Waage pleide de to eldre brødrene å spille bridge hver uke, men det pleide de å gjøre i velhuset i nærheten.

Randi Sørensens mann Einar sier derimot at han ikke er overrasket over det som er skjedd.

- Jeg er ikke forbauset med den trafikken som har vært i det huset. Jeg har bodd her i 20 år, men er ikke på hils med de folka. De tilhører et helt spesielt miljø, mener Einar Sørensen.

(NTB-Anne Kathrine Aambø)

<B>NABOEN:</B> Einar Sørensen ble ikke overrasket da han fikk høre at to personer var drept i nabohuset.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!