Sjokkfunn i barnevogn

Danske Line Christensen ble overrasket over hva som lå i datteras barnevogn.

OVERRASKET: Line Christensen ble sjokkert over hva hun fant i datteras barnevogn tirsdag. Foto: Privat
OVERRASKET: Line Christensen ble sjokkert over hva hun fant i datteras barnevogn tirsdag. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag gjorde Line Christensen (32) et usedvanlig funn i sin tre år gamle datters barnevogn, som sto parkert i oppgangen til familiens leilighet.

Christensen bor i den danske byen Risskov, like utenfor Aarhus, som er kjent som et rolig og eksklusivt sted. Hennes første tanke var derfor at de to posene - som plutselig hadde dukket opp i barnevogna - inneholdt steiner eller mose.

Men lukten avslørte imidlertid at det var noe helt annet.

Tror det er hasj

Christensen oppdaget posene i barnevogna da hun skulle sette fra seg en barnesykkel i trappeoppgangen. Posene skal ha vært på størrelse med en pakke gjær, ifølge Christensen.

- Det var ingen tvil - det var hasj. Jeg fikk panikk og hadde ingen anelse om hva jeg skulle gjøre, sier hun til danske BT.

Det er foreløpig ikke bekreftet om det faktisk var hasj i de to posene. Christensen kastet posene i en søppelbøtte like utenfor bygningen, men har i ettertid innsett at hun burde ha overlevert dem til politiet.

EKKELT: Firebarnsmoren Laura Arber fikk seg en ubehagelig opplevelse, da hun åpnet kyllingnuggeten til datteren sin. Reporter: Christian Wehus. Video: Laura Arber Vis mer

Mora er opprørt over at noen angivelig har lagt narkotika et sted hvor barn kan få tak i det.

- Det er forkastelig. Tenk hvis dattera mi eller andre små barn hadde funnet det og puttet det i munnen? Jeg synes det er litt skummelt, og vil ikke at det skal skje i min oppgang, sier hun til Dagbladet.

- Hva faen er det som skjer? Det er jo rene Pusher Street, sier hun til avisa og refererer til bodene i bydelen Christiania, hvor det i mange år har blitt solgt narkotika.

Henvendelsene renner inn

I etterkant av det sjokkerende funnet delte Christensen et innlegg i den lokale Facebook-gruppa, der hun oppfordret alle til å være ekstra oppmerksomme på hvem de slipper inn i oppgangen.

De siste dagene har det rent inn henvendelser i innboksen til Christensen. Men det var ikke de reaksjonene hun hadde forventet.

Folk ønsker nemlig å kjøpe det som Christensen hevder er hasj.

- Plutselig ble jeg nesten en dealer, og det var ikke akkurat planen. Men jeg har ikke svart på noen av henvendelsene, sier hun.

SJOKKFUNN: Mannen blir overrasket over funnet på parkeringsplassen i San Diego, USA. Video: Kamera One. Reporter: Christian Roth Christensen Vis mer
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer