Danmark:

Sjokkfunn i skogen: - Rasende

I skogen ved Bagsværd Sø på Sjælland kom Betina Christiansen over et uhyggelig syn.

NB! STERKE INNTRYKK: Betina Christiansen gjør et rystende funn på skogstur i Danmark. Reporter: Emma Dalen. Video: Privat. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Betina Christiansen var på luftetur med flere hunder da hun kom over det som skal være en død hund fanget i ei felle.

- Vi ble selvfølgelig sjokkert da vi så at det var en død hund i buret, og ble sinte da vi skjønte at den var forsøkt skjult - den lå nemlig langt unna stiene hvor man vanligvis beveger seg, sier hun til Dagbladet.

MØTT AV GRUFULLT SYN: Betina Christiansen var på tur med flere hunder da hun kom over det sjokkerende synet i skogen. Foto: Privat
MØTT AV GRUFULLT SYN: Betina Christiansen var på tur med flere hunder da hun kom over det sjokkerende synet i skogen. Foto: Privat Vis mer

Danske BT skrev først om saken.

Buret var vanskelig å få øye på, da det ifølge Christiansen var gjemt under greiner fra skogen. Buret hadde ingen dør, og var ifølge henne boltet igjen.

Christiansen skal ha kommet over den døde hunden i november.

- Forferdelig

Det var bitemerker i treverket, forteller Christiansen videre. Derfor mistenker hun at hunden var i live da den ble plassert i boksen.

- Det var et forferdelig syn, og jeg frykter at det kan skje igjen, sier hun til BT.

DØDE: Inni dette buret lå den døde hunden. Foto: Privat
DØDE: Inni dette buret lå den døde hunden. Foto: Privat Vis mer

Hun driver hundebarnehagen Logrende haler, og delte episoden på barnehagens Facebook-side.

- Vi har vært litt i tvil om vi skal publisere dette, da formålet med denne sida er å vise glade hunder. Men vi er så sjokkerte og rasende, og velger derfor å dele opplevelsen med dere, skriver hun, etterfulgt av en knust-hjerte-emoji.

- Først er vi litt i tvil om hva vi ser. Men da vi begynner å løfte på greinene, ser vi at det ligger en død hund i boksen. En fryktelig drittsekk har rett og slett valgt, helt bevisst, å bure den inne - uten muligheter for å overleve, fortsetter hun.

- Treffer oss rett i hjertet

Christiansen påpeker også paradokset det er at hun, som driver hundebarnehage, er på tur med mange hunder da de kommer over det groteske synet.

- Her sto vi, omgitt av 15 herlige, glade og friske hunder, hvis eiere betaler oss for å gi de firbeinte ungene sine noen fantastiske opplevelser - og så finner vi en hund som har blitt sviktet så til de grader, sier hun til Dagbladet og fortsetter:

- Det er noe som treffer oss rett i hjertet, og som de hundeelskerne vi er, kan man ikke sette seg inn i den feige handlingen bak.

- Veldig uvanlig hendelse

Videre roser hun politiet for å ta saken alvorlig og handle raskt.

Politiet skal altså være koblet på saken, men BT har ikke hatt muligheten til å snakke med dem, da pressetalspersonen først er tilbake på jobb etter nyttår.

Avisa har snakket med velferdssjefen i Dyrebeskyttelsen i Danmark, Yvonne Johansen, som beskriver hendelsen som veldig uvanlig.

- Jeg kan ikke engang huske at vi har hatt en sak som likner på denne, sier Johansen.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer