McDonald's i Storbritannia:

Sjokkfunn: Stengt på dagen

Mattilsynet fant død mus og store mengder muselort i den britiske McDonald's-restauranten.

FETT OG MUSELORT: Da kontrollørene fant fett og muselort inne på McDonald's-restauranten i Leytonstone, stengte de dørene umiddelbart. Foto: Waltham Forest Council
FETT OG MUSELORT: Da kontrollørene fant fett og muselort inne på McDonald's-restauranten i Leytonstone, stengte de dørene umiddelbart. Foto: Waltham Forest Council Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Da det lokale mattilsynet dro på kontroll hos McDonald's i London-forstaden Leytonstone, England, ble de møtt av et sjokkerende syn.

Kontrollørene oppdaget nemlig et aktivt museangrep, og så seg nødt til å stenge den vanligvis så travle fastfood-restauranten på dagen.

Det går fram av en pressemelding utstedt av bydelsrådet i Waltham Forest, som tok den endelige beslutningen om å stenge restauranten.

- Man tror dette er det første saken av sitt slag mot fastfoodkjeden på mer enn 20 år, der lokale myndigheter stopper driften, skriver de.

Sendte kundene på dør

Kontrollen fant sted fredag 15. oktober, og var ferdig like før lunsjtid.

Men da mattilsynet hadde gått gjennom de hygieniske forholdene på restauranten, ble kundene i stedet bedt om å forlate lokalene.

- Inspeksjonen kom som følge av en klage fra en kunde som antydet at det var gnageraktivitet i restauranten, at man hadde funnet muselort på kjøkkenet og en død mus i et skap, skriver bydelsrådet.

Og ganske riktig, da mattilsynet kom på besøk fant de både den døde musa og store mengder muselort spredt rundt på det skitne gulvet.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer