Sjokkmåling for Frp i Oslo

Får bare 5,4 prosent i fersk meningsmåling. MDG er dobbelt så store.

OVERRASKET: Carl I. Hagen er overrasket over meningsmålingen til Ipsos MMI, utført for Dagbladet denne uka.  Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet
OVERRASKET: Carl I. Hagen er overrasket over meningsmålingen til Ipsos MMI, utført for Dagbladet denne uka. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Jeg er litt overrasket, ja. Men det betyr at vi har en jobb å gjøre de neste ukene, sier Frp-nestoren, som trøster seg med at det er valgresultatet som teller.

Mot røkla I kommunemålingen til Ipsos MMI havner Fremskrittspartiet på bare 5,4 prosent i Oslo. Det er en tilbakegang på hele 3,5 prosentpoeng siden Dagbladets Oslo-måling i juni, og utenfor feilmarginen på 1,5 til 3,3 prosentpoeng.

- Jeg skal fortsette å stå på stands, delta i paneldebatter og formidle gjennom mediene at på noen områder er det fremdeles Frp mot røkla, sier Carl I. Hagen.

De to store Frp's førstekandidat i Oslo mener forklaringen på den lave oppslutningen er at valgkampen i hovedstaden er dominert av de store partiene.

- Når Oslos befolkning våkner opp til det Ap og Høyre har lullet dem inn i, at vi er Europas sterkest voksende by som tiltrekker oss velutdannede, intelligente mennesker. Vi gjør ikke det, sier Hagen.

• Usikker på hva du skal stemme til høsten? Ta Dagbladets valgtest!

Carls oppskrift Han har oppskriften klar på hva valgkampens siste fase skal handle om.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.