DÅRLIG NYTT: Meningsmålingen er nedslående for Det hvite hus, ikke minst fordi Romney er en mulig presidentkandidat som republikanske velgere ennå ikke har vist noen særlig entusiasme for. Foto: Scanpix/AFP
DÅRLIG NYTT: Meningsmålingen er nedslående for Det hvite hus, ikke minst fordi Romney er en mulig presidentkandidat som republikanske velgere ennå ikke har vist noen særlig entusiasme for. Foto: Scanpix/AFPVis mer

Sjokkmåling for Obama

Ville tapt for Mitt Romney hvis det hadde vært valg i USA i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Målingen er utført for ABC og Washington Post. Der støttes Romney av 49 prosent av de spurte velgerne, mens Obama får en oppslutning på 46 prosent.

Meningsmålingen er nedslående for Det hvite hus, ikke minst fordi Romney er en mulig presidentkandidat som republikanske velgere ennå ikke har vist noen særlig entusiasme for.

I 2008 greide han ikke å vinne kampen om å bli presidentkandidat for det republikanske partiet, men nå har han nylig varslet at han igjen vil forsøke å bli nominert før valget i 2012.

Likvideringen av Osama bin Laden ga Obama et kortvarig oppsving på meningsmålingene, men nå har en rekke dårlige nyheter om amerikansk økonomi igjen gjort at oppslutningen om presidenten har sunket.

(NTB)