Sjokkregning etter sju timer på legevakta

En kvinne mottok nylig en regning på rundt 6000 kroner. Hun skal ha forlatt legevakta etter sju timer med venting, og ingen behandling.

KOSTBART BESØK: En kvinne i USA skal ha besøkt en legevakt med en hodeskade, uten å få behandling på sju timer. Da valgte hun å dra fra lokalet, uvitende om hva det ville koste henne å ha vært på mottaket. Foto: Google Maps
KOSTBART BESØK: En kvinne i USA skal ha besøkt en legevakt med en hodeskade, uten å få behandling på sju timer. Da valgte hun å dra fra lokalet, uvitende om hva det ville koste henne å ha vært på mottaket. Foto: Google Maps Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

En kvinne fra Atlanta i USA fikk nylig en stor regning fra sin lokale legevakt, etter å ha ventet sju timer, ifølge henne selv.

Taylor Davis forteller at hun dro til legevakta i juli i sommer, for behandling av en hodeskade hun hadde pådratt seg, men etter den lange ventetida ga hun opp og reiste hjem.

Nå har Davis fått en regning på 688 dollar, som tilsvarer rundt 6000 norske kroner, fordi hun skal ha registrert personnummeret sitt ved mottaket.

Nå har Davis gått ut til den lokale TV-kanalen Fox5, hvor hun reagerer sterkt på regningen hun har fått fra Emory Decatur Hospital.

- Ble ikke sett

- Jeg satt på venterommet i sju timer. Det er på ingen måte riktig at jeg skulle være nødt til å sitte der i sju timer.

- Ingen undersøkte meg, ingen tilkalte meg. Jeg ble ikke sett i det hele tatt, sier Davis til Fox5 om besøket på legevakta.

Et par uker seinere fikk hun regningen i posten. Davis var sikker på at sykehuset hadde gjort en tabbe, og ringte for å fortelle dem om den antatte feilen.

- Jeg ringte dem og fikk beskjed om at det var standard prosedyre å få regning bare du hadde møtt opp på legevakta. Når man skriver inn personnummeret sitt i registreringsskjemaet, da er det gjort. Da får man en regning uansett, sier Davis.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer